Skip to content

Standaard Betalingsvoorwaarden

Tenzij anders vermeld in de Offerte, zal inspHire de klant als volgt factureren:

Product / dienst Omschrijving

Software

Software wordt geleverd op basis van eenmalige investering of op basis van SaaS (Software as a Service).

Waar de Offerte bepaalt dat de software een eenmalige investering betreft, worden de softwarelicenties bij bestelling gefactureerd en is de betaaltermijn binnen 7 dagen na factuurdatum.

Waar in de Offerte staat dat de software op SaaS-basis is, wordt dit jaarlijks vooraf bij bestelling gefactureerd en geldt een minimumtermijn van 36 maanden en de startdatum van de termijn is gebaseerd op de contractdatum, tenzij=ij anders aangegeven op het contract.

Software ondersteunende diensten

Wanneer eenmalige licentieaankopen zijn gedaan, worden de Software Support Services jaarlijks vooraf gefactureerd op de datum waarop de software wordt geïnstalleerd met een betaaltermijn binnen 30 dagen na factuurdatum.

Project dagen

Project dagen worden gefactureerd op basis van een uit te voeren of uitgevoerde opdracht die is voorzien van de van toepassing zijnde kosten met een betaaltermijn binnen 30 dagen na de factuurdatum.

Ontwikkeling & aanpassingen

Ontwikkelingskosten worden vooraf gefactureerd en hebben een betaaltermijn binnen 30 dagen na factuurdatum - kosten voor het opstellen van een specificatie worden gefactureerd op basis van tijd en materialen als beschreven bij de Project dagen hierboven.

Alle andere producten en diensten

Kosten voor alle andere Producten en Diensten worden gefactureerd op de Contractdatum of zoals anders vermeld in de Offerte.

Neem Contact Op

+ 31 (0)413 387 776

verkoop@inspHire.com

inspHire BV
Nieuwe Gouwe OZ 2j
2801 SB Gouda
Nederland

Zeg Hallo

Werken met

inspHire partners

Winnaar

inspHire won the HAE Supplier of the Year 2016 Award

Alle rechten voorbehouden aan inspHire Ltd.