Lead forensics pixel
Skip to content

Een mobiele app die handmatige processen en papierwerk vervangt en u helpt zaken gedaan te krijgen wanneer u onderweg bent; online of offline, blijf als team met elkaar verbonden en lever efficiënte service.

Eenvoudige materieel toewijzing

Met toegang tot uw gegevens binnen handbereik geeft inspHire Mobiel u en uw team de informatie die u nodig heeft om sneller op verzoeken van klanten te reageren. Scan materieel voor een simpele toewijzing, voeg materieel toe aan contracten, zie direct materieel gerelateerd aan contracten en zie de status van artikelen alsmede uit-huur materieel en maak deze weer zo snel mogelijk beschikbaar en maximaliseer dus het gebruik.

Volledige voorraad functionaliteit

Blijf geïnformeerd en voel u verbonden met gedetailleerde artikelinformatie opgeslagen op uw mobiel of tablet. Zie in één oogopslag de status van uw materieel, gewicht, voorraadniveaus, bijbehorende werkplaatsopdrachten en huidige locatie voor een volledige voorraadbeweging overzicht. Ingebouwde functionaliteit voor voorraadinname die u in staat stelt snel en eenvoudig voorraad niveaus te controleren.

Leveren, ophalen en omruilen

Verbeter de efficiëntie en beheer de logistiek met gemak: sla handtekeningen op bij het leveren en ophalen die kunnen worden toegevoegd aan documenten of rapporten indien nodig als bewijs van ontvangst, maak foto’s op ieder moment van de verhuur en GeoTag locaties en stuur berichten live naar personeel onderweg. inspHire verzekert uw team er tevens van dat alles in de juiste volgorde gebeurt: wijs logistieke taken toe aan chauffeurs en completeer snel alle stadia van de verhuur. De gegevens worden direct in uw inspHire systeem opgeslagen en geeft u de mogelijkheid accurate informatie aan uw klanten te geven indien gewenst.

Volledig Werkplaats en Onderhoud

U krijgt alle benodigde hulpmiddelen om werkplaatsopdrachten en gepland onderhoud uit te voeren, vanaf iedere locatie; inspHire Mobiel laat u snel materieel in- en uitboeken voor reparaties, direct taken ontvangen, meldingen over gepland onderhoud inzien, schades registreren, arbeidskosten vastleggen, onderdelen toewijzen, meterstanden ingeven en artikelen als ‘onderhouden’ markeren en weer klaarzetten voor gebruik.

Testen en inspecties

De mogelijkheid om testresultaten en wettelijk bindende certificaten in te voeren waar ook in het magazijn kan uw bedrijfsefficiëntie enorm verbeteren. Verplichte veiligheidskeuringen zorgen ervoor dat uw materieel te allen tijde aan de wettelijke normen voldoet met documenten die automatisch in inspHire opgeslagen worden en daar blijven totdat u ze weer nodig heeft.

We bieden een volledige pakket

Support

Wij hebben passie voor wat wij doen, en wij doen graag een stapje meer voor onze klanten. We willen uw bedrijf graag leren kennen en vanaf het begin met u samenwerken en u de best mogelijke software leveren voor uw bedrijf.

Training

Wij willen ons ervan verzekeren dat u het beste haalt uit uw inspHire software. Wij zullen u praktijkgerichte lessen, training en advies bieden over alle nieuwe functies die beschikbaar zijn en die nog meer zullen bijdragen aan een verbetering van uw bedrijfsprocessen.

Ontwikkelafdeling

Verkrijg voordeel uit onze doorlopende ontwikkeling en de product Wensenlijst. Wij zijn continue bezig met het creëren van innovatieve nieuwe functies en producten, gebruik makend van de laatste technologieën om u ervan te verzekeren dat u uw concurrenten voor blijft.

Werken met

inspHire partners

Winnaar

inspHire won the HAE Supplier of the Year 2016 Award

Alle rechten voorbehouden aan inspHire Ltd.