Lead forensics pixel
Skip to content


Klant-relatiebeheer die de verkoop, dienstverlening en marketing samenbrengt, die verhuurbedrijven tijd bespaart en een verzameling vol informatie creëert, die u toestaat zich op belangrijkere zaken te focussen.

Verkoop slimmer en sneller

Voeg snel en eenvoudig nieuwe prospects toe en volg communicatie met klanten op één plek, zodat interacties en gesprekken niet worden gemist; verzeker u ervan dat bezoeken worden opgevolgd, telefoontjes gepleegd en vooral niet vergeten worden, en u toestaan het verkoopproces te verbeteren. Door betere kennis van uw klanten en prospects krijgt u meer kans tot verkoop van aanvullende producten en wordt het voor u eenvoudiger nieuwe opdrachten binnen te halen en uw concurrentievoordeel te behouden.

Identificeer en bepaal prioriteiten met gemak

Met volledige, accurate, centraal opgeslagen gegevens over uw klanten en prospects, kan uw verkoopteam een betere service bieden en zich richten op de belangrijkste klanten. Zie in één oogopslag wie u moet bellen, wanneer u ze kunt bellen, waarom u ze moet bellen en wat voorheen met hen is besproken. inspHire CRM helpt u ook de efficiëntie en productiviteit te verhogen; aanpasbare dashboards laten vitale informatie zien zoals niet-gecontacteerde klanten en niet-opgevolgde offertes die ervoor zorgen dat u kunt handelen daar waar het het meest geboden is.

Lever proactieve Klantenservice

Geef uw team de middelen om met kantoor verbonden te blijven, verminder reactietijden, anticipeer op de behoeften van de klant en voldoe aan verwachtingen. inspHire CRM iX geeft u de mogelijkheid om onderweg de gegevens van klanten in te zien zoals de belangrijkste contactpersoon, een e-mail adres of locatie op de kaart alsmede de verhuur-historie. Een link met Google Maps toont tevens de klanten in uw directe omgeving zodat u uw dag optimaal kunt benutten met het bezoeken van meerdere klanten met de meest accurate klantinformatie binnen handbereik.

Gericht campagne-beheer

Blijf in contact en zorg ervoor dat de juiste mensen op het juiste moment contact opnemen met alle noodzakelijke informatie die nodig is om de deal te sluiten. Innovatieve integratie tussen inspHire CRM en MailChimp laat u o.a. zeer gerichte e-mail lijsten creëren, op maat gesneden marketing campagnes versturen en de campagne prestaties beoordelen d.m.v. ingebouwde rapportage functies.

Bereik zakelijke doelstellingen

Verkrijg data-gebaseerd inzicht over individuele klanten of bedrijven door middel van Real Time data gepresenteerd in op maat gesneden Dashboards, rapporten of overzichten. inspHire CRM biedt uw team de informatie die zij nodig heeft om zich te concentreren op het doen van goede zaken en vooruit te kijken naar de behoefte van uw klanten. Bewaak de verkoop-pijplijn, volg verloren deals en krijg de antwoorden die u nodig heeft om uw bedrijf vooruit te helpen.

Wij bieden u een compleet pakket

Support

Wij hebben passie voor wat wij doen, en wij doen graag een stapje meer voor onze klanten. We willen uw bedrijf graag leren kennen en vanaf het begin met u samenwerken en u de best mogelijke software toepassing leveren voor uw bedrijf.

Training

Wij willen ons ervan verzekeren dat u het beste haalt uit uw inspHire software. Wij zullen u praktijkgerichte lessen, training en advies bieden over alle nieuwe functies die beschikbaar zijn en die nog meer zullen bijdragen aan een verbetering van uw bedrijfsprocessen.

Ontwikkelafdeling

Verkrijg voordeel uit onze doorlopende ontwikkeling en de product Wensenlijst. Wij zijn continue bezig met het creëren van innovatieve nieuwe functies en producten, gebruik makend van de laatste technologieën om u ervan te verzekeren dat u uw concurrenten voor blijft.

Werken met

inspHire partners

Winnaar

inspHire won the HAE Supplier of the Year 2016 Award

Alle rechten voorbehouden aan inspHire Ltd.